Doorgaan naar hoofdcontent

Petites-Jubelles

6 redenen om een ​​geboortelijst aan te maken


Petite Jubelles nodigt ouders uit om de komst van een baby te vieren door zich online te registreren voor cadeaus


Petites Jubelles is een online conceptstore voor kids, baby's en zwangere vrouwen. Ze hebben het beste geboortelijst systeem online.


6 redenen om een ​​geboortekaartje voor een baby te laten registreren Petite Jubelles nodigt ouders uit om de eerste adoptiedag van een baby te vieren door zich online te registreren voor cadeaus.


De perfecte manier om het eerste levensjaar van je kleintje te beginnen is met cadeaus van vrienden en familie! Deze speciale gelegenheid verdient iets meer dan alleen wat verfrommeld inpakpapier dat in een oude schoenendoos is geschoven (niet dat daar iets mis mee is). Maar je weet waar we het over hebben. Het team van petits jubels heeft zes eenvoudige redenen verzameld waarom je een geboortekaartje voor een baby op je petites jubels-site zou moeten hebben. Dit zijn onze favorieten:


1. Het is gemakkelijk te doen en zowel mama als papa kunnen hun eigen verlanglijstjes maken. Elk gezinslid kan inloggen met zijn eigen account, en kiezen uit honderden items die ze voor de kleine willen kopen en zelfs een bericht toevoegen.


2. Het geboortegeschenkenregister van de baby is ook toegankelijk vanaf mobiele apparaten, wat betekent dat je er gemakkelijk toegang toe hebt terwijl je aan het winkelen bent of met je hond aan het wandelen bent - wat dan ook!


3. Dankzij het eenvoudige betalingssysteem kunnen gezinsleden ervoor kiezen om de geschenken te betalen met een van hun betalingsmethoden, waaronder PayPal en creditcard.


4. De geboortegiftenlijst is een ideale manier om bij te houden wie al een cadeau heeft gekocht en wie dat nog moet doen. Het is gemakkelijk om te zien welke gezinsleden ervoor hebben gezorgd dat uw kleintje een kerst vol kleine schatten krijgt!


5. Het petites jubels-team heeft ook een herinneringssysteem toegevoegd, dat twee weken voor het grote evenement naar al uw gasten wordt verzonden. Het is de perfecte manier om ervoor te zorgen dat iedereen zijn portemonnee tevoorschijn haalt en wat kleine spulletjes pakt voor de eerste verjaardag van de baby.


6. U kunt zelfs een verlanglijst voor de baby maken en deze aan gezinsleden toewijzen. Het team van petites jubels heeft ervoor gezorgd dat het mogelijk is om te kiezen welke cadeaus geschikt zijn voor je kleintje, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat hij of zij iets gevaarlijks krijgt.


Dat waren ze... 6 redenen waarom u zich online moet registreren
Aanmelden voor een geboortelijst (cadeau lijst) voor je baby is de perfecte manier om ervoor te zorgen dat uw kleintje al zijn "speelgoed" en andere benodigdheden krijgt. 

Het petites jubels-team heeft het je gemakkelijk gemaakt om een ​​account aan te maken, te delen met vrienden en familieleden, bij te houden wie wat koopt en meer! Als u geïnteresseerd bent om online te registreren of vragen heeft over hoe ons systeem werkt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via petites-jubelles.be
Petites Jubelles
De online store voor hippe baby’s & kids
Van toffe kinderkamerdecoratie, accessoires en speelgoed tot de musthaves voor de mini's.
Reeds 30 jaar ervaring in de babybranche.
#webshop #onlineshop
Baby artikelen, Geboortelijsten, babystore

https://petites-jubelles.be/
https://g.page/r/CaKj9lv3XQW5EBI/review